Txous

ESCARGOTS

ESTRENA FIRA TÀRREGA 2018

Entra en un món de sensacions dins el món real. Observa i experimenta aquells habitants que no veiem a simple vista. Des de l’humor i poesia, podràs observar com viuen dos individus-cargols el seu dia a dia. 

Un espectacle lent, però segur

És un espectacle de carrer per a tots els públics. Espectacle amb poques paraules.

Espectacle d’humor visual. Espectacle de creació amb sensacions. Una experiència lenta i plena per l’espectador.

Espectacle de carrer en un lloc específic, en un lloc especial. Un petit carrer tancat que serà transformat en un submón, creant un clima i tensió especial, per provocar una vivència diferent en l’espectador. Entrar al lloc on viuen aquests caragols, on viuen aquests pallassos. Amb inquietuds similars, on el riure és la seva fortalesa, la improvisació la seva manera de viure, l’emoció de buscar cada petit moment i fer-lo gran, el plaer del que és visual fer-ho palpable.

Hi ha temps per tot, en contraposició amb la societat que vivim. Poc a poc ens endinsarem en un mòn absurd i surrealista, on el cargol ens acompanyarà durant el recorregut amb la finalitat de viure una experiència divertida que recordarem amb un somriure.

Descarregar dossier

Sinopsi

Cada cop que plou els hi passa, és normal , són mol·luscs gastròpodes i ja se sap, els quatre tentacles es desperten de forma intuïtiva, i es veuen obligats a seguir el seu instint, i no els queda més remei que emprendre el viatge arrossegant la conquilla.
I com dos cargols, es deixen portar per la seva intuïció, i a poc a poc, com ha de ser, et deixen un rastre de baba a la punta de les sabates que se’t posa pels porus de la pell i t’encomana el bon humor i el surrealisme.
Per cert, tots els animals que surten a l’espectacle són pura ficció… menys dos.

FITXA ARTÍSTICA

Clowns: Toti Toronell i Pere Hosta
Vestuari: Slow Olou
Escenografia: Toti Hosta & Pere Toronell
Fotografia: Xevi Vilaregut
Disseny gràfic: Sopa Graphics
Distribució: Mercè Casas
Producció: cia.Toti Toronell & cia.PereHosta
Agraïments: Fira Mediterrània de Manresa
Col·labora: Ajuntament de Girona, Diputació de Girona

Amb el suport: ICEC, Institut Ramon Llull