Sobre nosaltres

Ens podríem haver dedicat a fer ous ferrats, però aquell dia no teníem oli, per tant, per no haver d’estar mirant gaire estona qui feia el cap més gros vam decidir començar fent vídeos. I després ens els vam mirar… i ara hem decidit que volem ser famosos.

A la primavera del 2017 ens va començar a passar pel cap la idea, volíem com fos, ajuntar els nostres universos particulars en un de sol. Com que no teníem pressa en engegar el projecte en vam dir SLOW, i amb un tancar i obrir d’ulls ja teníem la truita feta.

Creem continguts, ja siguin audiovisuals, escènics, il·lustrats, escrits, parlats o cantats, això si, amb l’humor i les ganes com a ingredient principal.

Som lents… però bona gent

TOTI TORONELL
www.totitoronell.com

És el del pessebre de la Pça. Sant Jaume! Una incontinència creativa extrema l’acompanya des de petit, el teatre, el pallasso, la construcció d’enginys, la il.lustració, i la direcció escènica… Amb espectacles com NaÏf o Libèlul.la, ha aprés que no es bo menjar amb la boca plena.

Li agrada molt el pa amb tomàquet i no li agraden les carxofes ni el bacallà.

PERE HOSTA
www.perehosta.com

Del que sap, en sap molt, però ben bé, ningú no sap que és el que en Pere sap. El que si se sap és que és Pallasso, i que amb espectacles com, el Pàjaru i l’Open Door ha obert la porta de l’humor seriós.

Li agraden els croissants de pernil dolç i formatge i no li agraden els pèsols.